top of page

Individuele benadering - een voorbeeld


Er wordt wel eens aan mij gevraagd: '' Heb je niet iets voor (bijvoorbeeld) mijn migraine? '' Het liefst zou ik hier direct ja! op antwoorden. Het recept ligt in de homeopathische praktijk echter niet direct klaar. Tien mensen met migraine zullen allen een ander voorschrift ontvangen. Zo voelt mijn migraine aan als een priem in mijn hoofd boven mijn slaap, altijd aan de linkerkant en met een gevoeligheid voor weersveranderingen. Jouw migraine geeft een zeurende pijn, je wordt er om 4 uur in de nacht wakker van en hebt dan behoefte aan frisse lucht.

Ieder mens is anders en we ervaren onze klachten dan ook op onze eigen manier. Om een passend homeopathisch middel te vinden is het nodig om een compleet beeld te krijgen van jou als mens in combinatie met je klacht.


Uitgelichte berichten
Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page