Welke route kies je

Het Binnendoor is een hofje in Den Haag waar mensen bij ontdekking vol verwondering een moment stilstaan. Ik wist helemaal niet dat het bestond! Wat een leuke plek! Het is er groen, er is rust en aandacht voor elkaar. Een oase in de stad.

Dit is ook wat we in de praktijk doen.

We kiezen dit keer niet voor de omweg maar voor de route binnendoor.

Zonder oordeel, zonder etiketten staan we stil en bekijken wat zich op dit moment toont. 

Wie ben je?

Waar sta je?

Waar loop je tegenaan?

Een wezenlijke verbetering te zien in welzijn is waar ik energie van krijg in mijn werk. Niet ''de oude'' worden maar ''beter''.

Om tot de kern te komen is rust, aandacht en de tijd nemen belangrijk. Op die manier lukt het om in kaart te brengen wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Doordat je met homeopathie niet alleen klachten wegneemt maar een verstoring vanuit de basis aanpakt kunnen we een duurzame verbetering bewerkstelligen waarbij je naar een hoger gezondheidsniveau klimt. 

Een juist gekozen homeopathisch middel ondersteunt je volledige systeem (lichaam en geest). Het doel is om je vrij te maken van blokkades en je zoals ze zeggen 'de beste versie van jezelf' kunt zijn. Homeopathie zet je systeem op een natuurlijke manier aan het werk vanuit je eigen levenskracht. Mooier kan het volgens mij niet.

 

Homeopathie laat mij keer op keer verwonderd staan van haar mogelijkheden.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk,

Suzanne van Berkel

Opleiding en beroepsvereniging

Ik ben opgeleid in de klassieke homeopathie aan de HvNA in Arnhem. Als gediplomeerd homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

De NVKH heeft voor al haar leden voorzien in een collectieve aansluiting bij de door het Ministerie erkende geschillencommissie SCAG.