BINNENDOOR
Als je er niet omheen wilt 

Ik wil met mijn behandeling meer kunnen betekenen dan enkel het 'tijdelijk' wegnemen van klachten. Een wezenlijke verbetering te zien is waar ik energie van krijg in mijn werk. In mijn praktijk vind ik rust, aandacht en de tijd nemen belangrijk. Op die manier lukt het om in kaart te brengen wat jij nodig hebt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Doordat je met homeopathie niet alleen klachten wegneemt maar een verstoring vanuit basis aanpakt kunnen we een duurzame verbetering bewerkstelligen waarbij je naar een hoger gezondheidsniveau klimt. 

 

Een juist gekozen homeopathisch middel kan hierbij helpen. Het zorgt ervoor dat jij datgene kan doen ik je leven waar je gelukkig van wordt en zoals ze zeggen 'de beste versie van jezelf' kunt zijn. Homeopathie zet je lichaam op een natuurlijke manier aan het werk vanuit je eigen levenskracht. Mooier kan het volgens mij niet. Homeopathie laat mij keer op keer verwonderd staan van haar mogelijkheden.

Opleiding en beroepsvereniging

Ik ben opgeleid in de klassieke homeopathie aan de HvNA in Arnhem. Als gediplomeerd homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

De NVKH heeft voor al haar leden voorzien in een collectieve aansluiting bij de door het Ministerie erkende geschillencommissie SCAG.

© 2020 by  Suzanne van Berkel

Postadres:                                                

Praktijk Binnendoor 

Binnendoor 72

2512XZ Den Haag

KvK: 69253439

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon