top of page

Een probleem bij een kind is érgens een oplossing voor

Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat homeopathie zo volwaardig is dat ik er nooit iets naast zou gaan doen. Totdat de PresentChild methode® op mijn pad kwam. Deze methode, ook wel het 'kindertolken' genoemd, past zo goed bij het gedachtegoed van de homeopathie dat het een ontzettend mooie aanvulling is.

 

Als je kind niet lekker in zijn vel zit dan wil je als ouder ook graag zélf iets kunnen doen. Mijn advies voor kinderen en ouders van 0 tot 17 jaar, is dan ook om te starten met het kindertolk traject.

Als je kind driftig, angstig, druk of sociaal onhandig is, het wordt niet zindelijk, heeft alsmaar verkoudheden, ontstekingen of allergieën, slaapt of eet slecht, in de (leer)ontwikkeling stagneert, dan helpt PresentChild. Laat je verrassen door de resultaten van deze unieke en prachtige methode.

 

Bij een kindertolk traject gaat in totaal om 3 contactmomenten. Een intake, een terugkoppeling en een follow-up gesprek na een maand.

Wil je na het traject nog wat extra ondersteuning of opvolging dan is dat uiteraard mogelijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer lezen over de PresentChild methode neem dan ook eens een kijkje op https://presentchild.com/.

 

Hier lees je hoe het kindertolken in zijn werk gaat en wat een kindertolk traject voor jou en je kind kan betekenen.

Lijkt dit iets voor jou? Neem dan contact op, per telefoon of e-mail, dan reserveer ik je plek.

bottom of page